Få 10 gratisspinn på Boom Brothers när du öppnar ett nytt konto hos Mr Green här!
SPELA NU!

Nya slots från MicroGaming

November 25th, 2012 by Jon Olsson

MicroGaming håller vad de lovar och levererar flera onlinespel varje månad. Nu har spelutvecklingsföretaget släppt de nya titlarna för november som kommer att lanseras på Viper och Flash-plattformar under månaden. Ni som gillar slots och enarmade banditer kommer inte att bli besvikna.

Break Away
Break Away är titeln på den första videosloten som kommer att släppas i november. Den här spelautomaten har 5 hjul och 243 sätt att vinna och temat är ishockey som kommer att locka till sig alla som gillar sporten och belöna dem med mängder med vinster tack vare funktionerna Microgaming Rolling Reels, Stacked Wilds, Smashing Wild och upp till 25 Free spins med upp till 10 x multiplikator.

Break Away Microgaming

Octopays
Octopays är nästa spelautomat som är en färgglad historia med havstema och med symboler som sjunkna fartyg, rostiga ankare, gömda skatter samt ett mytiskt sjöodjur, Kraken. Spelautomaten kommer att belöna dig med free spins, bonusar och andra vinster.

Western Frontier
Dessa två nya spel kommer att finnas tillgängliga på MicroGamings Viper och Flash-plattformar medan det tredje spelet, Western Frontier, bara kommer att finnas på Flash-plattformen. Western Frontier är en spelautomat med vilda västern-tema som har 5 hjul och 15 vinstlinjer. I Western Frontier har spelaren chansen att ta sig till tvåstegs-bonusspelet, Cowboy and Indian Bonusspel. Under den indiska delen av spelet kan spelaren vinna med wild-symboler och dessutom samla på dem för att öka multiplikatorn och free spins under Cowboy delen i bonusspelet. Spelautomaten har också en Gamble-funktion där du har chansen att dubbla eller till och med fyrdubbla dina vinster.

Dessa banditer kommer snart att kunna spelas på ett onlinecasino nära dig. Vi rekommenderar Betway och Spin Palace för Microgaming spel.