Få 10 gratisspinn på Boom Brothers när du öppnar ett nytt konto hos Mr Green här!
SPELA NU!

Madder Scientist

December 8th, 2011 by Jon Olsson
Madder Scientist

Madder Scientist är en ny enarmad bandit på Mr Green Casino. Denna bandit kommer från speltillverkaren Betsoft Gaming och är en uppföljare till Mad Scientist. Du följer den galna vetenskapsmannen Dr Walter Prescott och han kan förvandla det mesta till guld. Satsa en slant på denna bandit och du kan vinna guld. Symbolerna i Madder Scientist består av assistenter, en galen hund och och vetenskapsmannen själv.

Madder Scientist är en enarmad bandit som är lätt att älska. Ett galet tema tillsammans med en fartfylld spelupplevelse gör detta spel till en unik upplevelse. Det känns även ganska lätt att vinna pengar på denna bandit men det kan så klart vara slumpen.

Du får provspela Madder Scientist helt gratis hos Mr Green för låtsaspengar och det är att rekommendera för att lära sig hur spelet fungerar. Sen kan du när som helst registrera dig och spela för riktiga pengar om du hellre vill det. Det går att vinna mycket pengar i Madder Scientist men då krävs en ganska stor insats också.

Missa inte att Mr Green ger 10 free spins på banditen Boom Brothers om du registrerar ett nytt konto här. Det kräver ingen insättning och helt riskfritt. Utöver det får du 1000 kr insättningsbonus på din första insättning.