Få 10 gratisspinn på Boom Brothers när du öppnar ett nytt konto hos Mr Green här!
SPELA NU!

Boom Brothers

September 29th, 2011 by Jon Olsson
ComeOn free spins Boom Brothers

Boom Brothers är en enarmad bandit från Net Entertainment med riktigt bra grafik och många unika funktioner. Någonstans långt under jorden i en grotta kommer du kunna hitta mängder av diamanter, ädelstenar och andra skatter. Boom Brothers är tre bröder vars uppgift har varit att försöka spränga ut alla ädelstenar ur grottan så att de kan ta med sig dem vem och på så sätt bli rika, dock så har de fortfarande problem och du kan hjälpa dem ta med sig skatter och andra värdefulla föremål ut ur grottan. Enarmade banditen Boom Brothers har riktigt härlig grafik och låter dig leva dig in i en värld under marken. Du kan som mest vinna 112’500 mynt i denna spelautomat och om du spelar med myntvärdet 50 cent så innebär detta 56’000 euro vilket är drygt en halv miljon svenska kronor – en vinst som hade varit riktigt härlig att sätta i på kontot.

Det finns mängder av bonusomgångar, free spins och bonusspel på denna bandit. Om du får fem skenor så kan du få fyra gånger insatsen samt ett bonusspel som kan ge dig en riktigt go vinst. Enarmade banditen Boom Brothers har även ett bonusspel där man ska flytta en dvärg och hans vagn framgångsrikt fem steg för att vinna. Om du får fem stycken kanonkulor med stubin så kan du få 7500 mynt vilket är en riktigt härlig vinst som är din – om du har tur.

Den figur som i denna enarmade bandit Boom Brothers betalar bäst är om man får fem stycken lila ansikten, detta ger femhundra gånger insatsen. Om man hittar den galne av de tre Boom Brothers så får man tvåhundrafemtio gånger insatsen, förutsatt att man hittar fem stycken ansikten samtidigt. Även den turkosa masken ger dig tvåhundrafemtio gånger insatsen i spelautomaten. Får du fyra ”Railtrack” som är en av alla bonusar så får du insatsen gånger tre i ett antal bonusomgångar.